Weather-Watch.com

Weather Display => WD Questions => Topic started by: Ian Sharpe on February 13, 2019, 12:33:46 AM

Title: Is it possible to change the max temp for the current day?
Post by: Ian Sharpe on February 13, 2019, 12:33:46 AM
Upgraded to a OS WMR300 & had the outdoor temp unit inside all night  til early morning (as I was having trouble pairing the sensors , what a bugger of a job) & therefore giving me an incorrect max temp. The unit is outside now & the ambient temp is unlikely to exceed the incorrect reading. Ive changed the figure in my csv file but its still giving me the incorrect reading on the console. Can it be changed? thanks
Title: Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
Post by: Weather Display on February 13, 2019, 03:01:32 AM
yes
under action
reset selected daily extremes
Title: Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
Post by: Ian Sharpe on February 13, 2019, 08:42:12 AM
Great many thanks Brian
Title: Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
Post by: Ian Sharpe on February 14, 2019, 01:39:51 AM
Hi Brian, just out of interest where are the data files for the current days weather kept . I still have my wmr89 running on one computer & the wmr300 on another just for comparison for a while. Just for experiment I copied the data files folder from one computer to the other but it didnít change the console readings?
Title: Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
Post by: Weather Display on February 14, 2019, 03:06:05 AM
when you say console readings, how do you mean exactly?
Title: Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
Post by: Ian Sharpe on February 14, 2019, 05:31:21 AM
By that I mean the currents days data that is being displayed on the front screen of WD in live time.
Title: Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
Post by: Weather Display on February 14, 2019, 05:32:47 AM
do you mean the graph data , or the live data on the left?
Title: Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
Post by: Ian Sharpe on February 14, 2019, 07:22:36 AM
Yes the live data on the left of the screen
Title: Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
Post by: Weather Display on February 14, 2019, 08:05:39 AM
you would need to also copy the last31daysdata.inf data file
but though the live data comes from the actual station data, not from the data files
Title: Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
Post by: Ian Sharpe on February 14, 2019, 08:13:24 AM
Ok thanks for that