cloudy cloudy

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
WD Questions / Re: Tide Program time format question
« Last post by Weather Display on Today at 01:20:08 AM »
not sure why the text output by the tide program is in 24 hour format for you

mine is in 12 hour format with am/pm
see
http://www.weather-display.com/windy/gb/tideprediction.html
2
Chatter / Re: TNETWeather - KrelvinAZ passed away
« Last post by MGCJerry on Today at 01:15:27 AM »
Wow. I was shocked to read this. Rest in peace Kevin.

:(
3
WD Questions / Re: Tide Program time format question
« Last post by Matthew Conklin on January 19, 2018, 11:32:40 PM »
Hey Guys,

Deleted all files and program wxtides32

Reinstalled and customized the file WITHOUT 24hr time.

Computer and WD and everything is in 12HR time
4
WD Questions / Re: Tide Program time format question
« Last post by Matthew Conklin on January 19, 2018, 10:48:06 PM »
Hey brian,

Can you explain the tidein.txt and the tideout.txt files in the main file. that is where we found the corrupted data.
5
WD Questions / Re: HP1000 SE WiFi - Ambient WS1002 WiFi clone
« Last post by Weather Display on January 19, 2018, 09:03:02 PM »
good stuff
data to meteotemplate will be OK :)
6
WD Questions / Re: HP1000 SE WiFi - Ambient WS1002 WiFi clone
« Last post by Jure on January 19, 2018, 08:51:41 PM »
I have set decimal comma again in regional settings and so far, so good, all values are correct. Tomorrow I'll set up data transfer between WD and Meteotemplate and check there, too.

Jure

7
WD Questions / Re: cronlazersnow.exe notes
« Last post by yamiacaveman on January 19, 2018, 08:40:56 PM »
No, no I like the way everything works.

I have been watching the development and progress of measuring the automatically.

After Christmas I found a great price on the Fluke414d on Amazon - I also received a gift card fro Amazon for Christmas, so the time was right for buying the components -- but no right for installation'

With snow on the ground and high temps at 10 F, installation would have to wait.

So I set it up inside my house and after acquiring some expert help, I had it up and running, worked great.

I decided to put it away for now until the weather broke and I could work on installing it for next year.

But after disconnecting everything I found that the log file was still running and I that if I changed my snow depth totals in the Daily Weather input they would revert back after the a minute went by.

Again the dumb part, I deleted the cronlazersnow and Lrtimelog files thinking it would stop the logging and the snow depth issue, but it didn't and I was confused as of why without those two programs would it keep on running. The good part of being not so bright is that you stop wondering more quickly than others and you move on.

So moving on took me to reversing the set up steps and then when I found the enable boxes and unchecked them and everything went back to normal, well I really felt the dumbness then, luckily be not so bright I can move on easier than most.

The set up is Great!!! I thought this was going to be a big process with the Dallas 1 wire, setting up log files, then getting it to work with the Saratoga templates, simple even for me once you had some instruction, and for dummy me it was so good I could't turn it off, lol.

I have been told you have put a lot of work into this and it shows, and is very much appreciated!!!!!!!

I can't wait till next year to getting up and running.

Hope this clears up my babbling.

Again thanks for your work!!!!!
8
WD Questions / Re: HP1000 SE WiFi - Ambient WS1002 WiFi clone
« Last post by Jure on January 19, 2018, 08:13:53 PM »
Agreed, I will test the decimal comma and post here.

Thanks again! :)

Jure
9
WD Questions / Re: HP1000 SE WiFi - Ambient WS1002 WiFi clone
« Last post by Weather Display on January 19, 2018, 08:12:09 PM »
I think we cross posted
I have it now where it should work with the latest update if your windows regional settings are set to comma
when you get a chance can you test to make sure that works?
( as you will not be the only person who this problem has occurred, but good on you for sticking it out :)  )
10
WD Questions / Re: HP1000 SE WiFi - Ambient WS1002 WiFi clone
« Last post by Jure on January 19, 2018, 08:10:26 PM »
Indeed, decimal comma was set! I changed to decimal point and voila! Temperature is 1.4C and the rest of the data is also correct at a first glance!

Computers are getting too smart for me, setting things up like this...  :oops:

Many thanks Brian! I am off to purchase Weather display!

Jure

EDIT: I noticed you posted an update...  I have no problems using decimal point, but I will download the update, thank you very much! Wow, you are unbelievable, Brian!  :)
Pages: [1] 2 3 ... 10
cumulus