cloudy cloudy

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
WD Questions / Re: Modified rain gauge collection
« Last post by niko on Today at 03:31:10 PM »
Did you restart WD after making the change?
2
WD Questions / Re: Modified rain gauge collection
« Last post by bitsostring on Today at 02:39:57 PM »
ok, so i changed my rain offset to .309

I presume you set "Modified rain gauge new tip (mm)" to 0.309, not the "Rainfall offset (% increase)"?

If so, I don't know what is wrong. Mine works fine with a 200 mm funnel giving a new tip of 0.25 mm: WD shows 1 mm for every 4 mm shown on the console - with a few rounding problems because rain is shown to 1 d.p.
3
WD Questions / Index screen problem
« Last post by jahuff on Today at 02:27:38 PM »
Hi Everyone,

Has anyone experienced this type of problem?

It started showing up about two months ago. At first it happened very infrequently but now its more frequent. Every few days it happens.

This is the message I Get from my service provider when I ask them for help.

"
The domain johnsnhweather.com is accessible but showing a white screen on our end.

Checking the access logs of this domain I could see below entries which were already mentioned by my colleague.

==============
[21-Nov-2018 08:50:00 America/New_York] PHP Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/johnsnh/public_html/testtags.php on line 1002
[21-Nov-2018 08:50:02 America/New_York] PHP Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/johnsnh/public_html/testtags.php on line 1002
[21-Nov-2018 08:50:04 America/New_York] PHP Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/johnsnh/public_html/testtags.php on line 1002
[21-Nov-2018 08:50:05 America/New_York] PHP Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/johnsnh/public_html/testtags.php on line 1002
[21-Nov-2018 08:50:09 America/New_York] PHP Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/johnsnh/public_html/testtags.php on line 1002
==============
"

A completely white screen is the only thing that shows on the screen.

Unfortunately I'm not as technically savvy as I should be. Any help would be greatly appreciated.

Thanks,

John

www.johnsnhweather.com
4
WD Questions / .txt file on website
« Last post by AlanB on Today at 02:17:19 PM »
Hi all
I have created a customtextout.txt file which I want to show on my website. What is the code to put in the datahtm file ?
Thanks in advance
Regards
Alan
5
Weather Web Sites / Re: wxlocal fonts
« Last post by gocar2013 on Today at 10:25:15 AM »
Hello Descheibe
thanks for reply
now i understand why it didn't work
I have written page in html with front page and changed wxloca.html with tags %xxxx% in digital
fonts but it came out in times new roman
Is there any other simple program like front page where i can set easily wished fonts and wx.html
comes out with fonts wished
By the way I think another problem with html browsers seems to be arised for
wdfulldata.xml:
since some time if I pubblish web page with right source code in html following wd instructions
meteo data don't come out
have a look at my ex page:
http://poschiavometeo.altervista.org/index.html
http://poschiavometeo.altervista.org/wdfulldata.xml
thanks in advance for your reply
Carlo
6
Weather Display for Mac / Re: set up
« Last post by Weather Display on Today at 09:13:13 AM »
Hi
I have replied to your email
can you post some screen shots?
7
WD Questions / Re: Ambient Weather WS-2080
« Last post by Weather Display on Today at 09:12:22 AM »
Hi
click on the ambient logo in that setup screen to then be able to go to the ambient setup tab
I do have a you tube video showing how to setup to get data from ambientweather.net
8
WD Feature Suggestions / Re: Luftdaten Air Quality Sensor
« Last post by AlanB on Today at 08:19:38 AM »
Sorry Brian
I misunderstood - the dial is AQ Index - I thought it was PM2.5.
Regards
Alan
9
Weather Display for Mac / set up
« Last post by MartinO on Today at 03:21:35 AM »
Hi.  I am new to this I am trying to install weather display on a mac book pro (older model) running OS10.10.1 yosemeti.  I have a oregon weather station and I have down loaded the decoder version 1.2 which appears to be receiving information from the weather station. I am using weather display software version 10.37 mac build 297.  The issue I am experiencing is the decoder does not appear to be talking to the software as there is no information being displayed on the software.   Any assistance would be greatly appreciated.  Thank you MartinO
10
Weather Display for Mac / Re: clientraw stops and other problems
« Last post by lstrip on Today at 01:33:04 AM »
being new to mac i need a little guidance.
where do i look for memory use and what would be normal/abnormal?
also where do i find the event logs and what should i be looking for?
thanks
Pages: [1] 2 3 ... 10
cumulus