cloudy cloudy

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
WD Questions / Re: 1-wire reader & laser sensor
« Last post by mikeym on Today at 02:51:45 PM »
Bjorn

Are you saying it's not showing in "current snow depth" on the "input Daily weather" snow page? It should. The other numbers will only change when you have additional snowfall. Also I did notice that to get everything working correctly, after I did all the "new" snow setups, that I had to reboot the computer.

Cheers

 :x-mas:    :reindeer:

MikeyM
2
Weather Display for Mac / Re: CWOP upload not working
« Last post by mfd38 on Today at 01:17:27 PM »
I tried again, the file did not get created. Also I just realized the PWS.ini file is not created properly, no dot to indicate the file extension.
3
WD Questions / Re: 1-wire reader & laser sensor
« Last post by Bjørn on Today at 01:14:04 PM »
Hi gentlemen.

Installed latest wd vers 61 today.
ticked use usb laser in wd setup.
Started cron lazer snow vers 2.6 in wd folder.
Fluke is found and set offset.
Snow level after offset 15,2 cm.
Cron snow set to messure every 60 sec for now, will put in 3600 sec later when now its working/shows in WD.
The fluke 414 setup is set to cm and continuesly.

So all working fine.

But only issue is snow dont change in wd input daily weather-snow.
How to make wd change read the snow? any thing i forgot to tick or turn on?
I also see dallas 1 wire is ticked, see photo.

Also use customout file for my web site, upload every houre, think this was thanks to mikeym :-)

Any help on issue is apreasiated.
4
Ham Radio & Weather / Re: CQ CQ CQ - Who's out there?
« Last post by Philg7bzd on Today at 12:31:51 PM »
Username gives it away.... Phil G7BZD, ex-south Birmingham, UK, Shirley. Now 11+ years located on the Isle of Wight.
Not far from The Needles, which when its blowing seem to get some good wind speeds recorded.
Have a slightly defunct WM-918 slowly failing, but now being replaced by a WMR-300, with 2 sets of sensors.

Not so active this year, re-discovered soldering kits and going walking with my cameras.
Hope to get the shack warmed up soon. FT1000mp mk5 and a couple of other bits of kit.

Phil - G7BZD
5
Weather Station Equipment / Re: WMR 300 Q's...
« Last post by Philg7bzd on Today at 12:03:11 PM »
What cable do I need, the anemometer is now going down the bottom of the garden on a 30 foot GRP retractable mast.
With the rain gauge in the clear as well.
Hopefully the mast will also support my HF wire aerial.... yes also a radio amateur.

Phil
OS WM918 almost completely replaced by WMR300
6
WD Questions / Re: Daily Hi/Lo data missing
« Last post by Matrix on Today at 10:19:17 AM »
7
WD Questions / Re: Alert Email
« Last post by Weather Display on Today at 08:09:28 AM »
I will have a look tomorrow  :wink:
8
WD Questions / Re: Daily Hi/Lo data missing
« Last post by Dotty on Today at 07:54:29 AM »
Its 10.37S61
9
WD Questions / Re: Alert Email
« Last post by aceycv8 on Today at 07:15:54 AM »
yeah done the good old reboot with the pc and app with the same issue.

i've emailed you the zip file of the configs

cheers
10
WD Questions / Re: Alert Email
« Last post by Weather Display on Today at 06:06:05 AM »
also try restarting WD to see if that resets things?
Pages: [1] 2 3 ... 10