cloudy cloudy

Author Topic: Not uploading to WOW  (Read 147 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline johnhallam

  • Posts: 6
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 76.0.3809.100
Not uploading to WOW
« on: August 18, 2019, 07:55:52 PM »
After a few years away, I restarted my Weather Display software the other day (14/8/19) I connected it to my old fine offset weather station and set up my various FTP bits to upload to my own website, WOW, CWOP and WU. All was working okay until I decided to update WD to the latest version which is 10.37S b99. Since then (16/8/19 at 2330) all is okay apart from the WOW upload. It no longer works. I have checked the settings and all looks okay. The Station ID and key are correct and it is enabled. I have even changed the update times to not coincide with the other sites being updated but it has not made a difference. I also remember the WOW upload appearing in the FTP log, but it does not appear in there (I may be mistaken about it appearing in there anyway).
 What am I doing wrong?

Offline Weather Display

  • Posts: 87,430
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 76.0.3809.100
    • Weather Display
Re: Not uploading to WOW
« Reply #1 on: August 18, 2019, 09:11:13 PM »
is there still a cronwow.exe program?
sometimes people's antivirus program deletes programs
so try re installing WD

but also check what is in the
sentwowdata.txt
file

Offline Asperitas

  • Posts: 295
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 70.0.3538.102
Re: Not uploading to WOW
« Reply #2 on: August 19, 2019, 07:07:05 AM »
Hi,

Ive had similar issues long time ago.
I solved it by just put the cronwow.exe in the main WD folder if its gone…

Hope that helps.
I cant attach the file because its larger then 512kb.

With the kindest regards.

 

cumulus