cloudy cloudy

Author Topic: Change Country flag  (Read 254 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online griffo42

  • Posts: 3
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Firefox 66.0
Change Country flag
« on: May 19, 2019, 02:41:01 AM »
Hi all

In WD34 how do I change the country flag which appears of the foot of my home page and as shown in the attachment?  I would the Australian flag to be shown there not the UK flag.  I can't see an option on the setup page to change it.

best wishes

griffo42

Offline wvdkuil

  • Wim van der Kuil
  • Posts: 1,191
  • Leuven Belgium CET
  • OS/Browser:
  • Mac OS X 10.13.6
  • Chrome 74.0.3729.131
    • My PWS at Leuven Belgium Europe
Re: Change Country flag
« Reply #1 on: May 19, 2019, 04:13:12 AM »
Hi all
In WD34 how do I change the country flag which appears of the foot of my home page and as shown in the attachment?  I would the Australian flag to be shown there not the UK flag.  I can't see an option on the setup page to change it.
best wishes
griffo42
In the img/flags/ folder, copy or rename the aus.svg as xx.svg
In easyweather select "your country" and the xx.flag will be used

Wim

Offline lstrip

  • Posts: 115
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 74.0.3729.157
    • VanCam Weather
Re: Change Country flag
« Reply #2 on: May 19, 2019, 09:00:11 PM »
my program only offers the options of
english
dutch
french
german
there is no option to select "your country"

Offline bitsostring

  • Posts: 842
  • Oregon Scientific WMR200
  • Edinburgh, U.K.
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 64.0.3282.140
    • Home Weather Station
Re: Change Country flag
« Reply #3 on: May 19, 2019, 09:32:53 PM »
there is no option to select "your country"

You need to be using the latest (April) release of the template.
« Last Edit: May 20, 2019, 10:23:57 AM by bitsostring »
It's meant to be fun. . .

Online griffo42

  • Posts: 3
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Firefox 66.0
Re: Change Country flag
« Reply #4 on: May 20, 2019, 07:38:05 AM »
Hi Wim

Thanks for the info re change of flag in wd34.  Worked perfectly.

griffo42

Offline lstrip

  • Posts: 115
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 74.0.3729.169
    • VanCam Weather
Re: Change Country flag
« Reply #5 on: May 23, 2019, 07:01:08 PM »
"You need to be using the latest (April) release of the template."

that was the problem.
thanks