cloudy cloudy

Author Topic: Change Country flag  (Read 394 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline griffo42

  • Carina Weather
  • Posts: 8
  • Carina, Brisbane, Queensland
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Firefox 66.0
    • Carina Weather
Change Country flag
« on: May 19, 2019, 02:41:01 AM »
Hi all

In WD34 how do I change the country flag which appears of the foot of my home page and as shown in the attachment?  I would the Australian flag to be shown there not the UK flag.  I can't see an option on the setup page to change it.

best wishes

griffo42
Keith Griffin, Brisbane, QLD AUSTRALIA
Davis VantageVUE  Model #6357
https://www.kstwx.net/pwsWD/index.php

Offline wvdkuil

  • Wim van der Kuil
  • Posts: 1,357
  • Leuven Belgium CET
  • OS/Browser:
  • Mac OS X 10.13.6
  • Chrome 74.0.3729.131
    • My PWS at Leuven Belgium Europe
Re: Change Country flag
« Reply #1 on: May 19, 2019, 04:13:12 AM »
Hi all
In WD34 how do I change the country flag which appears of the foot of my home page and as shown in the attachment?  I would the Australian flag to be shown there not the UK flag.  I can't see an option on the setup page to change it.
best wishes
griffo42
In the img/flags/ folder, copy or rename the aus.svg as xx.svg
In easyweather select "your country" and the xx.flag will be used

Wim
Support & demo PWS_Dasboard  (HWS_template) http://pwsdashboard.weather-template.com/ 
My PWS at home https://weer.sluispark.be/
And at my daughters house https://www.weerstation-herent.be/

Offline lstrip

  • Posts: 117
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 74.0.3729.157
    • VanCam Weather
Re: Change Country flag
« Reply #2 on: May 19, 2019, 09:00:11 PM »
my program only offers the options of
english
dutch
french
german
there is no option to select "your country"

Offline bitsostring

  • Posts: 991
  • Oregon Scientific WMR200
  • Edinburgh, U.K.
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 64.0.3282.140
    • Home Weather Station
Re: Change Country flag
« Reply #3 on: May 19, 2019, 09:32:53 PM »
there is no option to select "your country"

You need to be using the latest (April) release of the template.
« Last Edit: May 20, 2019, 10:23:57 AM by bitsostring »
It's meant to be fun. . .

Offline griffo42

  • Carina Weather
  • Posts: 8
  • Carina, Brisbane, Queensland
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Firefox 66.0
    • Carina Weather
Re: Change Country flag
« Reply #4 on: May 20, 2019, 07:38:05 AM »
Hi Wim

Thanks for the info re change of flag in wd34.  Worked perfectly.

griffo42
Keith Griffin, Brisbane, QLD AUSTRALIA
Davis VantageVUE  Model #6357
https://www.kstwx.net/pwsWD/index.php

Offline lstrip

  • Posts: 117
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 74.0.3729.169
    • VanCam Weather
Re: Change Country flag
« Reply #5 on: May 23, 2019, 07:01:08 PM »
"You need to be using the latest (April) release of the template."

that was the problem.
thanks