cloudy cloudy

Author Topic: Is it possible to change the max temp for the current day?  (Read 303 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ian Sharpe

  • Posts: 77
  • near Braidwood, NSW, Aus
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Firefox 65.0
Is it possible to change the max temp for the current day?
« on: February 13, 2019, 12:33:46 AM »
Upgraded to a OS WMR300 & had the outdoor temp unit inside all night  til early morning (as I was having trouble pairing the sensors , what a bugger of a job) & therefore giving me an incorrect max temp. The unit is outside now & the ambient temp is unlikely to exceed the incorrect reading. Ive changed the figure in my csv file but its still giving me the incorrect reading on the console. Can it be changed? thanks

Offline Weather Display

  • Posts: 86,194
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 71.0.3578.98
    • Weather Display
Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
« Reply #1 on: February 13, 2019, 03:01:32 AM »
yes
under action
reset selected daily extremes

Offline Ian Sharpe

  • Posts: 77
  • near Braidwood, NSW, Aus
  • OS/Browser:
  • iOS 11.2.6
  • Safari 11.0
Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
« Reply #2 on: February 13, 2019, 08:42:12 AM »
Great many thanks Brian

Offline Ian Sharpe

  • Posts: 77
  • near Braidwood, NSW, Aus
  • OS/Browser:
  • iOS 11.2.6
  • Safari 11.0
Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
« Reply #3 on: February 14, 2019, 01:39:51 AM »
Hi Brian, just out of interest where are the data files for the current days weather kept . I still have my wmr89 running on one computer & the wmr300 on another just for comparison for a while. Just for experiment I copied the data files folder from one computer to the other but it didnít change the console readings?

Offline Weather Display

  • Posts: 86,194
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 71.0.3578.98
    • Weather Display
Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
« Reply #4 on: February 14, 2019, 03:06:05 AM »
when you say console readings, how do you mean exactly?

Offline Ian Sharpe

  • Posts: 77
  • near Braidwood, NSW, Aus
  • OS/Browser:
  • iOS 11.2.6
  • Safari 11.0
Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
« Reply #5 on: February 14, 2019, 05:31:21 AM »
By that I mean the currents days data that is being displayed on the front screen of WD in live time.

Offline Weather Display

  • Posts: 86,194
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 71.0.3578.98
    • Weather Display
Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
« Reply #6 on: February 14, 2019, 05:32:47 AM »
do you mean the graph data , or the live data on the left?

Offline Ian Sharpe

  • Posts: 77
  • near Braidwood, NSW, Aus
  • OS/Browser:
  • iOS 11.2.6
  • Safari 11.0
Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
« Reply #7 on: February 14, 2019, 07:22:36 AM »
Yes the live data on the left of the screen

Offline Weather Display

  • Posts: 86,194
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 71.0.3578.98
    • Weather Display
Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
« Reply #8 on: February 14, 2019, 08:05:39 AM »
you would need to also copy the last31daysdata.inf data file
but though the live data comes from the actual station data, not from the data files

Offline Ian Sharpe

  • Posts: 77
  • near Braidwood, NSW, Aus
  • OS/Browser:
  • iOS 11.2.6
  • Safari 11.0
Re: Is it possible to change the max temp for the current day?
« Reply #9 on: February 14, 2019, 08:13:24 AM »
Ok thanks for that

 

cumulus