cloudy cloudy

Author Topic: Odd Problem  (Read 172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pkarm

  • Posts: 6
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Firefox 64.0
Odd Problem
« on: December 30, 2018, 06:12:18 PM »
This just started to happen yesterday and not sure why as I made no changed to anything. Yesterday WD just shut down on its own, ok no problem just did a restart and did nto think much of it. But then later in the day it did it again, so restarted and again I saw it shutdown. I noticed this time the time is seem to close was 11:59:59, restarted and a one hour later at 00:59:59 it did again. So I DL the new update installed it and restarted at he xx:59:59 mark it shutdown, not sure what is going on. I am thinkig of just wiping out everything and start a fresh install.

Offline Weather Display

  • Posts: 85,703
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 71.0.3578.98
    • Weather Display
Re: Odd Problem
« Reply #1 on: December 30, 2018, 06:52:07 PM »
so its on the minute change?
it could be a corrupted image file or a corrupted data file

Offline pkarm

  • Posts: 6
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Firefox 64.0
Re: Odd Problem
« Reply #2 on: December 30, 2018, 08:26:20 PM »
reset it at 1:20 it shutdown at

Offline Weather Display

  • Posts: 85,703
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 71.0.3578.98
    • Weather Display
Re: Odd Problem
« Reply #3 on: December 30, 2018, 09:54:19 PM »
as a test
try
exit WD
then rename the webfiles folder to webfilesold
then see if it does it

if it still does it then as a further test do the same for the datafiles folder
do you have any custom image in use for the main screen ?

Offline pkarm

  • Posts: 6
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 71.0.3578.98
Re: Odd Problem
« Reply #4 on: December 30, 2018, 11:10:11 PM »
Thank you for the hep I renamed the webiles folder and it seems to have fix the problem. Will see how it plays out the next hour

Offline Weather Display

  • Posts: 85,703
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 71.0.3578.98
    • Weather Display
Re: Odd Problem
« Reply #5 on: December 30, 2018, 11:17:45 PM »
that sounds like a corrupted image file was the problem then