cloudy cloudy

Author Topic: wdfulldata.xml not working anymore  (Read 573 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gocar2013

  • Posts: 17
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 70.0.3538.102
wdfulldata.xml not working anymore
« on: November 20, 2018, 10:01:47 PM »
Hello !
I experience since some weeks problems with wdfulldata.xml
If I create page with front page and launch it on the web, datas requested don't appear at all
It is a big problem for me as I used to extract weather datas from multiple stations and insert
them on the same web page
But now it doen't work anymore
I have also thought it is a bug in all new browsers that don't accept xml extraction
What is really strange that in front page preview, all datas requested froma xml file appear
(I enclose an example) but if I launch the same file created with front page, datas don't appear at all
here you can find wdfulldata:
http://poschiavometeo.altervista.org/wdfulldata.xml
And here you can find page created with front page:
http://poschiavometeo.altervista.org/index.html
Is there someone who can solve this problem  :??
Thanks a lot in advance
Carlo

source code I have used in html to extract data in wdfulldata:
<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>C</title>
</head>
<body>
<XML ID="dsoCityST" SRC="http://poschiavometeo.altervista.org/wdfulldata.xml"></XML>

<TABLE DATASRC="#dsoCityST"><SPAN DATASRC="#dsoCityST" DATAFLD="temp"></SPAN>C

</body>

</html>
« Last Edit: November 20, 2018, 10:05:48 PM by gocar2013 »

 

cumulus