cloudy cloudy

Author Topic: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75  (Read 1293 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Weather Display

  • Posts: 85,310
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 69.0.3497.100
    • Weather Display
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #15 on: October 31, 2018, 06:02:09 PM »
the issue of the rain total for the month just gone in the av/ext reports for the 1st of the month being the month total from the month prior
still occured for me
it seems to be related to if you have set the raindetail.gif to be updated

I thought I had fixed it (and I had tested and it was OK)
I could make some more changes and you guys could test (I need to do that in the next few hours though)

or as a easy test for those affected turn off the creation on the raindetail.gif
« Last Edit: October 31, 2018, 07:17:10 PM by Weather Display »

Offline bitsostring

  • Posts: 484
  • Oregon WMR200
  • Edinburgh, UK
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 64.0.3282.140
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #16 on: October 31, 2018, 08:48:01 PM »
Never heard of raindetail.gif so it ain't that for me. . .

I'll just check in the morning and let you know.
It's meant to be fun. . .

Offline teal

  • Posts: 907
  • Davis vantage pro 2 windows 10
  • Norfolk England
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Chrome 70.0.3538.77
    • Weather At Wilney Green Norfolk
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #17 on: October 31, 2018, 09:10:10 PM »
  I do create & upload the raindetail Gif to my site, but I have always done this.

 teal.

Offline Weather Display

  • Posts: 85,310
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 69.0.3497.100
    • Weather Display
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #18 on: October 31, 2018, 09:41:13 PM »
try turning that off, as a test, for the month change over
Quote
Never heard of raindetail.gif so it ain't that for me. . .
so then not sure why you replying in this thread

this thread is only for people who have the specific problem that is outlined here

Offline bitsostring

  • Posts: 484
  • Oregon WMR200
  • Edinburgh, UK
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 64.0.3282.140
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #19 on: October 31, 2018, 09:50:13 PM »
so then not sure why you replying in this thread

this thread is only for people who have the specific problem that is outlined here

If you can be bothered to look back to replies #8 and #11 you will see that I do have the specific problem outlined here, and I have never created a raindetail.gif.

So I doubt if that's the problem.

Any more questions?
« Last Edit: October 31, 2018, 09:52:43 PM by bitsostring »
It's meant to be fun. . .

Offline yamiacaveman

  • Posts: 148
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 70.0.3538.77
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #20 on: October 31, 2018, 11:01:59 PM »
I had a similar problem a few months ago, and maybe this is totally unrelated - turned out, after an WD updated in my weather trends rain history all the numbers were either not there or goofed up. Got help from someone on another forum, For some reason in Wd I had to go into the Control Panel, Internet File Creation & Uploads, I believe Setup Page #1, select Set for File #9 trends.gif   --- for some reason this file had stopped being created -- so I had to have it created again -- but I did not have to set anything to upload the file.

Worked for me, but again may be way off base.

Offline teal

  • Posts: 907
  • Davis vantage pro 2 windows 10
  • Norfolk England
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Chrome 70.0.3538.77
    • Weather At Wilney Green Norfolk
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #21 on: October 31, 2018, 11:30:31 PM »
 I have now turned off the file update & upload for the  raindetail.gif I will see what happens tomorrow.

  teal.

Offline runarbg

  • Posts: 623
  • Drammen, Norway
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 70.0.3538.77
    • Konnerud weather
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #22 on: November 01, 2018, 05:24:59 AM »
I am now running B82, and the problem is still the same! Rain for October was set to the value for September, like the previous months!

Offline teal

  • Posts: 907
  • Davis vantage pro 2 windows 10
  • Norfolk England
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Chrome 70.0.3538.77
    • Weather At Wilney Green Norfolk
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #23 on: November 01, 2018, 11:30:00 AM »
  The rain totals for this month are still not right, the best way to explain is with the uploads & looking at my site https://www.wilneyweather.co.uk/

  teal

Offline bitsostring

  • Posts: 484
  • Oregon WMR200
  • Edinburgh, UK
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 64.0.3282.140
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #24 on: November 01, 2018, 12:24:46 PM »
I am now running B82, and the problem is still the same! Rain for October was set to the value for September, like the previous months!


Me too.
« Last Edit: November 01, 2018, 01:08:23 PM by bitsostring »
It's meant to be fun. . .

Offline Weather Display

  • Posts: 85,310
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 69.0.3497.100
    • Weather Display
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #25 on: November 02, 2018, 02:15:18 AM »
best thing is to use an older version of WD where this is not a problem

until one day I might figure out what is going wrong and fix it

Offline Matrix

  • Posts: 407
  • Czech Republic
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Chrome 70.0.3538.77
    • Meteocentrum Olomouc
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #26 on: November 02, 2018, 09:09:32 AM »
And is there someone who can provide an older version?
I think the B-79 was okay.

Offline bitsostring

  • Posts: 484
  • Oregon WMR200
  • Edinburgh, UK
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 64.0.3282.140
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #27 on: November 02, 2018, 09:47:10 AM »
I think my problem started when I went from B74 (full install) to B79 (with .zip update), and runarbg says it was when he went to B75. . .
« Last Edit: November 02, 2018, 10:11:14 AM by bitsostring »
It's meant to be fun. . .

Offline teal

  • Posts: 907
  • Davis vantage pro 2 windows 10
  • Norfolk England
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Chrome 70.0.3538.77
    • Weather At Wilney Green Norfolk
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #28 on: November 02, 2018, 10:16:04 AM »
  Not sure if this is help.

 teal.

Offline teal

  • Posts: 907
  • Davis vantage pro 2 windows 10
  • Norfolk England
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Chrome 70.0.3538.77
    • Weather At Wilney Green Norfolk
Re: Wrong rain for July after upgrading to 10.37S b75
« Reply #29 on: November 02, 2018, 10:40:28 AM »
  I have build 66/67/ & 70 if that is any good to anyone.

teal.

 

cumulus