cloudy cloudy

Author Topic: After a reboot some manual input to WD work properly  (Read 140 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tete

  • Posts: 5
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Firefox 58.0
After a reboot some manual input to WD work properly
« on: February 08, 2018, 10:46:58 PM »
Hi,

I'm still testing WD, but so far I'm pleased, but...
I'm planing in doing, some automated reboots because Windows7 wasn't made to work 24/7, as Windows Server, but I'm having a problem:
The WD does not start with Windows, so I had to include a shortcut in the Windows startup, but after WD be working nothing more happens, and the station does not send data to the WD, so I have to manually start the wmr300decoder.exe and even after that, if I want (I do) to send data to wunderground, I have to manually also start the wunderground rapid fire.
I was thinking in doing a BAT file in Windows startup, with the timeout command between each app, but I also I'm thinking why this isn't automated by the WD?
Anyone else have this problem?

All the Best,

Tete

Offline Weather Display

  • Posts: 83,454
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 64.0.3282.140
    • Weather Display
Re: After a reboot some manual input to WD work properly
« Reply #1 on: February 09, 2018, 12:17:20 AM »
HI
are you sure that short cut is point to the correct version/location of WD?

Offline tete

  • Posts: 5
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Firefox 57.0
Re: After a reboot some manual input to WD work properly
« Reply #2 on: February 09, 2018, 12:35:58 PM »
Hi,

Yes, completely sure!
It's the same that I use for the program start working.

All the best,

Tete

Offline Weather Display

  • Posts: 83,454
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 64.0.3282.140
    • Weather Display
Re: After a reboot some manual input to WD work properly
« Reply #3 on: February 09, 2018, 07:32:48 PM »
what setting to run as administrator?
you could use the windows task scheduler
to start WD as admin
not sure if that works on windows 7
I do have a youtube video (see near the end of the list)

Offline niko

  • syzygy
  • Global Moderator
  • Posts: 26,978
  • Crystal Ball broken! Please post the URL.
  • Northern California, U.S.A.
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Chrome 63.0.3239.132
Re: After a reboot some manual input to WD work properly
« Reply #4 on: February 09, 2018, 07:35:54 PM »
Yes, task scheduler startup works fine in W7.

Offline tete

  • Posts: 5
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Firefox 57.0
Re: After a reboot some manual input to WD work properly
« Reply #5 on: February 10, 2018, 09:36:32 PM »
Hi,

With the BAT file or the task scheduler, it works!
Problem solved by now.

Thanks,

Tete

 

cumulus