cloudy cloudy

Author Topic: Cron Lazer Snow in system tray  (Read 196 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Firecapt

  • Posts: 13
  • Northern California
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Firefox 57.0
Cron Lazer Snow in system tray
« on: January 12, 2018, 04:03:08 PM »
Hi All,

For some reason this just started happening.  Shortly after I start WD a small program comes up in the system tray called Cron Lazer Snow ver 2.6.  This doesn't go away after WD has updated, it has to be closed manually.

How can I stop this from happening.

WD version 10.37S62
Windows 10

Offline Weather Display

  • Posts: 83,963
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 63.0.3239.132
    • Weather Display
Re: Cron Lazer Snow in system tray
« Reply #1 on: January 12, 2018, 04:15:48 PM »
go to setup,advanced/misc, snow..and untick to use cron lazer snow

Offline Firecapt

  • Posts: 13
  • Northern California
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Firefox 57.0
Re: Cron Lazer Snow in system tray
« Reply #2 on: January 12, 2018, 05:26:24 PM »
Went to the Setup/Misc selection and I don't have a "Snow" tab.  Went through all the tabs and couldn't find any reference to snow and didn't see any selection re: snow ticked.

Offline mikeym

  • Posts: 1,244
  • Thornhurst, Pa USA
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Firefox 57.0
    • MikeyMs Thornhurst,PA Weather
Re: Cron Lazer Snow in system tray
« Reply #3 on: January 12, 2018, 06:05:58 PM »
It's the "Boltwood/Home Made/Aurora Cloud/snow depth/Sunshine" tab

Hope that helps.

 :D

MikeyM
http://mikeymsweather.com/

Another VERY Happy WD user
Shuttle XS36v4 8 GB RAM
Davis Vantage Pro 2 wireless w/ Davis solar sensor
Laser Snow Depth Sensor LR4/Fluke 414D working in WD thanks to Brian

Offline Firecapt

  • Posts: 13
  • Northern California
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Firefox 57.0
Re: Cron Lazer Snow in system tray
« Reply #4 on: January 12, 2018, 06:55:58 PM »
Mikeym,

Thanks, found it!  Unchecked the box (only the Use Cronlazersnow.exe was checked, not the enable box), now I hope this works.  The funny thing is that I never checked the box to begin with.  Maybe WD comes with that box checked as a default since the most recent update (62), it wasn't doing this before.

Thanks again,

Frank
« Last Edit: January 12, 2018, 07:22:07 PM by Firecapt »

Offline Weather Display

  • Posts: 83,963
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 63.0.3239.132
    • Weather Display
Re: Cron Lazer Snow in system tray
« Reply #5 on: January 12, 2018, 09:25:07 PM »
yes, that setting was being set by default when you went to that setup
I have fixed that

Offline Firecapt

  • Posts: 13
  • Northern California
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Firefox 57.0
Re: Cron Lazer Snow in system tray
« Reply #6 on: January 12, 2018, 10:03:07 PM »
Thanks Brian, that explains it :D