cloudy cloudy

Author Topic: iWD For Andriod gets Confused  (Read 5991 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline yate4899

  • Posts: 16
  • OS/Browser:
  • Win XP
  • Firefox 24.0
Re: iWD For Andriod gets Confused
« Reply #15 on: October 31, 2013, 11:17:10 AM »
Well if the update Wednesday morning was to fix the issues I a seeing with auto update.
It did not help. It still only updates the one time. And now on the new update.  If I manually switch at work to the Internet IP URL. And when I bring the app up. It just stays in black. If you are using an S4 it should not be that much different than my S3.
...Joel

Well now I don't know...?? There was another update this morning and when I left home to go to work (Away from home) When I brought the app up it would lock up.
It would not auto switch URL or let me turn the auto update on start up switch off. It just sits dumb until it finally goes to the Do you want to close it? "wait/report/OK" window.
So...it is still not working right.

Offline Weather Display

  • Posts: 85,327
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Firefox 24.0
    • Weather Display
Re: iWD For Andriod gets Confused
« Reply #16 on: October 31, 2013, 06:39:10 PM »
what is the URL you are using?

I do not have the problem you are experiencing here
and I do not currently have any other reports of this problem

Offline Weather Display

  • Posts: 85,327
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Firefox 24.0
    • Weather Display
Re: iWD For Andriod gets Confused
« Reply #17 on: November 03, 2013, 07:20:55 PM »
I see you have given it a bad review
due to the fact it does not work with your own server based clientraw file



hopefully other satisified users will post good reviews
(all other reviews have been 4 or 4+ for iWD android and iWD iphone, and there is one 4+ review now for iWpro android)
(thanks for those!)

but you are not going to please everyone...I have learnt that....

Offline yate4899

  • Posts: 16
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Firefox 24.0
Re: iWD For Andriod gets Confused
« Reply #18 on: November 03, 2013, 07:50:12 PM »
It will still not work for people that are configured the same as I am and are not using an external server away from their home. If their modem and or router will not loop back.

Offline Weather Display

  • Posts: 85,327
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Firefox 24.0
    • Weather Display
Re: iWD For Andriod gets Confused
« Reply #19 on: November 03, 2013, 07:56:24 PM »
yes...but you are the first person I have come across that has this problem....
and its a real shame that you then put a negative review on a $3.50 app
I will give you a refund
do you have a paypal account?

Offline yate4899

  • Posts: 16
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • Firefox 25.0
Re: iWD For Andriod gets Confused
« Reply #20 on: November 03, 2013, 10:53:11 PM »
When and where was it ever stated that with this app you had to run clientraw.txt file from an externial/remote server?
For the app to function properly.

Offline Glowormlh4

  • Posts: 16
  • OS/Browser:
  • Win NT 6.3
  • Mozilla compatible
Re: iWD For Andriod gets Confused
« Reply #21 on: November 21, 2013, 11:18:06 PM »
I have just downloaded this app for my Samsung galaxy note 3 and for the life of me I cannot get it to work either, I am running weather display live and the steel gauges on my web site and have typed it the same address as in the example for both those site but in the android app it wont have a bar of it, help please.

Thanks Gloworm.

Offline Glowormlh4

  • Posts: 16
  • OS/Browser:
  • Win NT 6.3
  • Mozilla compatible
Re: iWD For Andriod gets Confused
« Reply #22 on: November 21, 2013, 11:56:35 PM »
just a footnote to my last post there is an error ,Message under the Bookmark Station Data List stating "Error Unknown Protocol"

Offline Glowormlh4

  • Posts: 16
  • OS/Browser:
  • Win NT 6.3
  • Mozilla compatible
Re: iWD For Andriod gets Confused
« Reply #23 on: November 22, 2013, 12:13:57 AM »
Problem solved sorry to the forum for being a bit impatient, I ended up uninstalling it and reinstalling it, put in the url and away it went. Thanks to all.

Gloworm