cloudy cloudy

Author Topic: Issue with WML  (Read 1293 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MTBLANC

  • Posts: 57
  • Whitehorse, Yukon, Canada
  • OS/Browser:
  • Win Vista/Srvr 2008
  • Firefox 23.0
    • Meteowhitehorse
Issue with WML
« on: September 05, 2013, 03:27:56 AM »
Hello,
I have an issue.
I installed WML on my welcome page of http://meteowhitehorse.ca
I now only get weathermap live instead of http://meteowhitehorse.ca/index.php.

I always communicated my website with http://meteowhitehorse.ca and this is now an issue.

Does somebody know how I can fix it?

I also would like to include some WU stations from my area on the map.
Is it possible?

Thanks a lot :)!

Offline niko

  • syzygy
  • Global Moderator
  • Posts: 28,170
  • Crystal Ball broken! Please post the URL.
  • Northern California, U.S.A.
  • OS/Browser:
  • Win 7/Srvr 2008R2
  • MS IE 9.0
Re: Issue with WML
« Reply #1 on: September 05, 2013, 03:39:08 AM »
You server defaults to showing .html before .php. You uploaded wml as index.html so it will override index.php. Solution would be to rename the wml index.html as e.g. wml.html and add a link to that page in your index.php.

Offline MTBLANC

  • Posts: 57
  • Whitehorse, Yukon, Canada
  • OS/Browser:
  • Win Vista/Srvr 2008
  • Firefox 23.0
    • Meteowhitehorse
Re: Issue with WML
« Reply #2 on: September 05, 2013, 04:22:11 AM »
Thanks Niko, you are right.
I just deleted index.html from my server.... the upload was a mistake.
You saved my day :)!