cloudy cloudy

Author Topic: create a yowindow  (Read 2534 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline steffensen

  • Posts: 6
create a yowindow
« on: May 11, 2010, 07:47:40 AM »
Hello
I have a weather station oregonscientific Weather Station WMR200
and I use the program Weather Display
how do I create a yowindow.xml file.til Weather Display
so I can run my way station on yowindow
Yours, Steffen

Offline 4wd

  • North York Moors
  • Posts: 391
Re: create a yowindow
« Reply #1 on: May 11, 2010, 10:37:03 AM »
You need a recent version of WD, then the create yowindow.xml is on the drop down list on setup tab.

Offline steffensen

  • Posts: 6
Re: create a yowindow
« Reply #2 on: May 11, 2010, 10:45:14 AM »
Hello
what's the version I need to do yowindow.xml
you thanks for your help
Yours, Steffen

Offline steffensen

  • Posts: 6
Re: create a yowindow
« Reply #3 on: May 11, 2010, 06:19:00 PM »
Hello
I can not find the place where I do yowindow.xml
you can not write a little more closely at where I have to do it
Yours, Steffen

Offline Tornado Tim

  • Posts: 586
  • I Love storms!
  • Matangi, Hamilton, Waikato, New Zealand
    • Matangi Weather
Re: create a yowindow
« Reply #4 on: May 11, 2010, 08:52:46 PM »
Hello
I can not find the place where I do yowindow.xml
you can not write a little more closely at where I have to do it
Yours, Steffen
Just download the latest version from http://weather-display.com/files.php
then tick this option:
http://matangiweather.org
http://NZAPStrike.net- NZ Aus Pacific Strike Network

Offline steffensen

  • Posts: 6
Re: create a yowindow
« Reply #5 on: May 12, 2010, 04:58:33 AM »
Hello
I have just one question
I have set my weather station to run on yowindow
but nothing happens on the display
what could be wrong
Yours, Steffensteffen
 

Offline Weather Display

  • Posts: 84,183
  • Davis VP2
  • New Zealand
    • Weather Display
Re: create a yowindow
« Reply #6 on: May 12, 2010, 07:13:26 AM »
have you set WD to upload the needed file and set yowindow to use that file as the data source?

Offline steffensen

  • Posts: 6
Re: create a yowindow
« Reply #7 on: May 13, 2010, 06:07:56 AM »
Hello
no I have not tried to do
you can not make a description how
 inside the weather display puts yowindow up so you can retrieve data
from its weather station and look them up on yowindow
I'm new here so I know not so much for weather stations
thanks for your help
Yours, Steffen

Offline Weather Display

  • Posts: 84,183
  • Davis VP2
  • New Zealand
    • Weather Display
Re: create a yowindow
« Reply #8 on: May 13, 2010, 07:10:58 AM »
have you set for the yowindow to upload to your web site?
(and do you have a web site,and if you do, do you then have the ftp settings for that set in WD, in the connections setup (and then main internet switch on there)

Offline steffensen

  • Posts: 6
Re: create a yowindow
« Reply #9 on: May 13, 2010, 01:46:51 PM »
hello again
I have no home page but I will no be made
I shall just have done so I can run the data set of weather station and yowindow
so I can look at yowindow on my PC the weather
I would like to know you do it
Yours, Steffen

Offline Weather Display

  • Posts: 84,183
  • Davis VP2
  • New Zealand
    • Weather Display
Re: create a yowindow
« Reply #10 on: May 14, 2010, 01:10:15 AM »
you would need to get the author of yowindow to be able to read the data file created by WD on your pc

Offline jmcmurry

  • Jim McMurry
  • Posts: 2,800
  • Mauston, WI, USA
    • Juneau County Weather
Re: create a yowindow
« Reply #11 on: May 14, 2010, 01:49:32 AM »
It will as was explained to Steffen here http://yowindow.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=824#p3107.

- Jim

Forum Search and Google can be your best friends

Offline Weather Display

  • Posts: 84,183
  • Davis VP2
  • New Zealand
    • Weather Display
Re: create a yowindow
« Reply #12 on: May 14, 2010, 02:57:32 AM »
cool, makes sense that it can do that :)

 

cumulus