cloudy cloudy

Author Topic: images/graphs, etc not being saved  (Read 1186 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jayfro

  • Guest
images/graphs, etc not being saved
« on: May 18, 2004, 03:35:55 AM »
I have my "Set Web Files Location" set to a mapped drive in my network to my webserver.  when I click from the main menu "Action"-->"Update Internet Now", all files update fine.  But I have the files all ticked to 1 minute updates in the setup screen and they never update.  I don't use FTP, I just want the files saved to the mapped drive like when I do it manually.  I have tried clicking the "SET" button next to each file under the "File Update" column, but that doesn't seem to do it.  I can also click the "Now" button and it updates that individual file.  I have tried the override on and off (since I don't know what that does).

Any suggestions on how to get this to update once per minute on the website?

Jay Fro

Offline jeffmauzey

  • Posts: 51
  • Washington State
    • http://www.mauzeynet.com/newweather
images/graphs, etc not being saved
« Reply #1 on: May 18, 2004, 12:55:29 PM »
Make sure you have the Override button to "On" in the Setup|Control Panel|Customise Internet File creation and Upload Section.

Hope this helps,

Offline Weather Display

  • Posts: 87,431
  • Davis VP2
  • New Zealand
    • Weather Display
images/graphs, etc not being saved
« Reply #2 on: May 18, 2004, 06:44:33 PM »
also, you need the main internet switch ON , under setup, control panel, ftp/internet, connections