cloudy cloudy

Author Topic: Wind Gauges disappeared when I upgraded to WDL ver 4.13  (Read 2591 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline RonnyG

  • Posts: 12
  • Blue Valley, Highlands, NC USA
    • This Weather Station is in Beautiful Blue Valley, just outside Highlands, NC, USA
Wind Gauges disappeared when I upgraded to WDL ver 4.13
« on: August 02, 2006, 11:14:25 PM »
After I upgraded to the newest ver of WDL, my Wind Gauges disappeared.  I checked and the coding is still in the wdlconfig.xml file.  See below.  What have I done wrong??

<instWindGust>
      <x>470</x>
      <y>96</y>
      <show>1</show>
      <size>100</size>
      <url></url>
      <title></title>
   </instWindGust>
   <instWindAvg>
      <x>325</x>
      <y>96</y>
      <show>1</show>
      <size>50</size>
      <url></url>
      <title></title>
   </instWindAvg>
   <instWindDir>
      <x>185</x>
      <y>95</y>
      <show>1</show>
      <size>100</size>
      <url></url>
      <title></title>
   </instWindDir>   

Thanks

Ron

Site -  http://www.signatureprocessing.com/spiweather.html

Offline Gus

  • Posts: 630
  • Halethorpe, Maryland USA
    • Halethorpe Weather-Watch
Re: Wind Gauges disappeared when I upgraded to WDL ver 4.13
« Reply #1 on: August 03, 2006, 03:36:07 AM »
Hi Ron,
The instrument type is missing for the gauge. Add something like this to wdlconfig.xml...   
   instWindGust
      <instrument>windSpeedGauge</instrument>   
   instWindAvg
      <instrument>windSpeedGauge</instrument>   
   instWindDir
      <instrument>windDirGauge</instrument>
   
Davis VP2+ & LabJack w/lightning counter, soil/grass temp
HP i5, 16GB, Windows10 CW1550 KMDBALTI12