Weather-Watch.com

Weather and the Internet => CWOP & APRSWXNET => Topic started by: mlail on May 05, 2017, 07:33:26 PM

Title: CWOP not updating (resolved)
Post by: mlail on May 05, 2017, 07:33:26 PM
Hi all,

I have been struggling to get my CWOP info updated on findu web site for my ID. I can manually send it but nothing automatic. I've verified the Croncwop.exe is installed and it launches. Just no data is sent. Here is my log file info from a manual test:

CWOP data send start 3:26:01 PM 5/5/2017
APRS Connecting to: cwop1.aprs.net
Aprs connected
sending pass command
user CW2096 pass CW2096 vers wx-display 10.37S47
Sending the aprs data now
APRS data send:
CW2096>APRS,TCPIP*:@051926z3521.00N/08047.00W_119/
002g005t062r000p081P059b09990h69L000.WD 31
Disconnecting from the aprs server now
Finished

I'll also include my CWOP configs as attachments. Any suggestions as to what I am doing wrong? I've gone over most of others posts and read what Findu site says I should use as my server settings. Nothing works so far.
Title: Re: CWOP not updating
Post by: Weather Display on May 05, 2017, 07:46:15 PM
I see you have a CWOP ID entered and a ham validation code entered
they are mutually exclusive
set the ham validation code back to -1
Title: Re: CWOP not updating
Post by: mlail on May 05, 2017, 08:29:19 PM
That appears to have fixed it. The field was blank when I tried my CWOP ID with no results. So I see it has to be a -1.

Thanks!
Title: Re: CWOP not updating (resolved)
Post by: Weather Display on May 05, 2017, 08:41:22 PM
it is -1 be default
at some stage you must have changed that
Title: Re: CWOP not updating (resolved)
Post by: Weather Display on May 05, 2017, 08:46:47 PM
actually in checking its not
but if its blank then the croncwop will set it as -1