cloudy cloudy

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
2
WD Questions / Re: Wunderground webcam stopped uploading
« Last post by jdjeff on Today at 11:50:58 AM »
Hmmm....My cam quit uploading at 230am sunday.  I shut down WD and restarted computer.  I shut down my firewall to no avail.  It was working for a couple of days after updating WD last week and quits at 230 am?  I was in bed so I can eliminate an ID10T error.
3
WD Questions / Re: Wunderground webcam stopped uploading
« Last post by teal on Today at 11:39:21 AM »
4
WD Questions / Re: Wunderground webcam stopped uploading
« Last post by jdjeff on Today at 11:13:13 AM »
Looks like my cam stopped uploading to WU again.  Or at least WU is not accepting the uploads....whichever.  Can anyone confirm if the FTP webcam uploads are working on WU?  I suspect it's problems with WU?
5
Chatter / Re: Hurricane Irma
« Last post by Harry on Today at 10:04:25 AM »
6
Hi,
yes I did see your comment in the Blog, as far as I remember they use a different data source, the plugin was created earlier, so it could be that its only included in one, otherwise Im sure I wouldnt omit it
7
Hi Jachym,
Been meaning to let you know about this and just keeps slipping my mind.
When using the Block “AustraliaWarnings” it works perfect for anything including Severe Weather Warnings (.ie. they display in popup correctly along with images etc. (same for other users sites when I checked them and for all states = so not just me).
However , when using the Plugin “WarningsAustralia” it displays all warnings for all states in the slide/down display, but not for any type of “Severe Weather” alert warning, even though they do in the Block version.
Any thoughts.
Kind Regards,
8
Chatter / Re: Hurricane Irma
« Last post by makada on Today at 05:56:31 AM »
...and a new severe storm is on its way.....
9
WD Bug Reports / Re: Weather Display goes flat line
« Last post by rick790 on Today at 03:48:54 AM »
I don't want to jinx my station but since I updated the Weather Display to the latest version I have had no issues of flat lining.  Is this just a coincidence or was there something that was updated that fixed the problem???  Who knows.  I am happy it is working fine now.

Pages: [1] 2 3 ... 10