cloudy cloudy

Author Topic: Days with rain for month and year wrong  (Read 172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline RickNY

  • Posts: 56
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 61.0.3163.100
Days with rain for month and year wrong
« on: October 30, 2017, 01:19:16 PM »
I had to modify rain totals for yesterday, and after I did so, my tags $dayswithrain and $dayswithrainyear are totally wrong.  Is there a way to recalculate these values?

Online Weather Display

  • Posts: 82,247
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 61.0.3163.100
    • Weather Display
Re: Days with rain for month and year wrong
« Reply #1 on: October 30, 2017, 11:22:30 PM »
really need more info
like
which version/build of WD
how /what did you do exactly when you modified the rain total
etc

is the data correct under view, av/ext

Offline RickNY

  • Posts: 56
  • OS/Browser:
  • iOS 11.1
  • Safari 11.0
Re: Days with rain for month and year wrong
« Reply #2 on: October 31, 2017, 12:05:08 AM »
Hi Brian. I actually just ended up restoring my entire WD folder and registry from my nightly backup from 2:00 AM this morning. Prior to doing that, what I had done was modified the individual days that were wrong in the View/Modify Log/Rain — followed by converting the graph files to log files (I use WXSIM) — I think this is where things got fouled up. Looking at the log files, Rain fields were replaced in many lines with numbers in scientific notation.

What I ended up doing instead after the restore from the backup was just Use the offsets menu to adjust yesterday’s rain  and I think I just converted the log file to graph and left it at that. That seemed to work without issue — and the tags remained correct.

 

cumulus