cloudy cloudy

Author Topic: WDL suddenly missing serial number error  (Read 461 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline FTK

  • Posts: 104
  • Belgium - Province Antwerp - Aartselaar
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Firefox 50.0
    • Home
WDL suddenly missing serial number error
« on: May 28, 2017, 02:50:19 PM »
Dear Team,

I suddenly get seriam number error,
while the site is online since 2002 and never had any issue
I didn't change anything on my site the last half year
please advice

www.walschap.net
or
https://www.walschap.net/weer/wx/wx.php

kind regards!
J

Offline wvdkuil

  • Wim van der Kuil
  • Posts: 745
  • Amsterdam / Netherlands
  • OS/Browser:
  • Mac OS X 10.12.5
  • Chrome 58.0.3029.110
    • My private weatherstation
Re: WDL suddenly missing serial number error
« Reply #1 on: May 28, 2017, 03:59:46 PM »
Dear Team,

I suddenly get seriam number error,
while the site is online since 2002 and never had any issue
I didn't change anything on my site the last half year
please advice

www.walschap.net
or
https://www.walschap.net/weer/wx/wx.php

kind regards!
J
Your provider changed your http site to https
If you click your site url above your will end at https://www.walschap.net/weer/wx/wx.php
Therefor the  WDL FLASH script needs to be updated.
Download a new version and probably the problem is gone.

Wim
Vantage VUE with a WLIP used for https://weer.sluispark.be/
Vantage VP2 with a USB logger/Meteobridge for https://www.weerstation-herent.be/

Offline FTK

  • Posts: 104
  • Belgium - Province Antwerp - Aartselaar
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Firefox 50.0
    • Home
Re: WDL suddenly missing serial number error
« Reply #2 on: May 28, 2017, 04:38:40 PM »
indeed, I'll ty to fix this, subtile issue ... didn't see it. I'll keep you posted !

Online Weather Display

  • Posts: 82,303
  • Davis VP2
  • New Zealand
  • OS/Browser:
  • Win NT 10.0
  • Chrome 58.0.3029.110
    • Weather Display
Re: WDL suddenly missing serial number error
« Reply #3 on: May 28, 2017, 07:40:44 PM »
make sure to update any URL's in the .xml and .html code to include the https instead of http

 

cumulus